Drømmer du om å skrive en bok? Bli med på Skriveakademiets store online-kurs!

Vinterkurset er fullt, men på grunn av stor pågang starter vi et nytt kurs tirsdag 21. april!

Vurderer du å være med? Sett deg på en uforpliktende venteliste HER

3 tanker om “Drømmer du om å skrive en bok? Bli med på Skriveakademiets store online-kurs!

 1. Er etter hvert blitt en gammel mann.og har nok ferre år forran meg enn enn de som allerede er gått over i historien. Jeg skriver litt for å friske på gamle minner, til gled for meg selv og forhåpentlig også for mine etterkommere. I noen grad også for tidligere yrkesbrødre og søstre som vil nikke gjennkjennende. Jeg gleder meg til å lese igjennom kurset og se hva som kan gjøres bedre en annen gang, hvis ” ånden fremdeles er villig om kjødet enn er skrøbeligt”, men jeg kommer nok neppe til å skrive bok.Vedlegger en fil som viser et eksempel på hva jeg tidligere har skrevet.
  http://skipstelegrafisten.wordpress.com/gnisten-forteller/

 2. Hei, og takk for hyggelig hilsen! Takk også for link til det du har skrevet tidligere.
  Jeg skal ta en titt, gleder meg til det!

  Så vil jeg ønske lykke til med kurset!

  Ha en fin dag fra Veslemøy S 🙂

 3. PS: Nå har jeg sett videoen din. Tusen takk! Den ga et spennende innblikk i et yrke og en verden jeg ikke kjente så godt til.

  Mange gode hilsener fra Veslemøy Solberg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 + two =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.