Booking

DSC_0345
Jeg skriver og spesialtilpasser konserter, show og musikalske foredrag, og har gjort en lang rekke konserter, forestillinger og eventjobber i løpet av karrieren.

Med sangene og historiene mine ønsker jeg å inspirere mennesker, og skape musikalsk magi. En oppdragsgiver formulerte det slik: «Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skriver tekster og melodier som berører mennesker. Forestillingene deres er rause, humoristiske og inspirerende, samtidig som de sier noe viktig om tiden vi lever i.»

Ta gjerne kontakt med meg på mail eller mobil!
Veslemøy Solberg, mobil: 93002768. Mail: veslesol@nordicae.com

Se våre to kritikerroste forestillinger:

 SKÅL FOR LIVET 2016!  NYTT INNHOLD, SAMME MUSIKALSKE MAGI!

– En kritikerrost, humoristisk, meningsfull og inspirerende musikalsk kabaret!

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik fortsetter å begeistre og inspirere publikum med sin kritikerroste forestilling «Skål for livet!» De turnerer i hele Norge, og mange tusen mennesker har allerede sett dem i aksjon. Repertoaret spesialtilpasses tid og anledning, men ideen er den samme: Med sangene og historiene sine ønsker Veslemøy og Sven å inspirere og bevege mennesker, og ikke minst: skape magiske øyeblikk!
Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har fått strålende kritikk for sin visekunst og musikalitet, både for tekstene, musikken og framføringen. Om «Skål for livet!» sier kritikerne: «Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skriver tekster og melodier som berører mennesker. «Skål for livet!» er en humoristisk, raus og inspirerende forestilling, som samtidig sier noe viktig om oss selv og tiden vi lever i. Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik skaper musikalsk magi.»
Kontakt meg gjerne for mer informasjon:
Veslemøy Solberg, mobil: 93002768 veslesol@nordicae.com

 KUNSTEN Å MØTE EN DRAGE 

– ET HUMORISTISK MUSIKALSK FOREDRAG OM FRYKT OG MOT.

 Er du modig nok? Tøyer du komfortsonen din, eller er du langt innafor – sammen med rødvinsglasset, drømmene og skribleriene en tirsdagskveld? Eller der du sitter foran TV-skjermen sammen med Netflix – med «Downtown Abbey», «Mr. Selfridge» og «Herskap og tjenere» som bringer deg langt tilbake i tid, til den gangen verden var litt mindre farlig fordi du ikke var der selv? Til en tid da informasjonsstrømmen ennå var håndterlig, og de unge hadde bruk for kunnskapen til de som hadde levd noen år lenger?
Jeg har et livsprosjekt, som jeg skal gjennomføre uansett – fordi jeg virkelig brenner for ideen, og fordi jeg tror jeg kan hjelpe mange mennesker. Det skal bli bok, forestilling og flere sanger. Og det dreier seg om frykt og mot.
Tittelen er «Kunsten å møte en drage», med undertittel: en personlig forestilling om frykt og mot.  Jeg vil fortelle min historie, om hvordan jeg klarte å komme meg ut av lammende frykt. Jeg vil komme med musikalsk inspirasjon, og ikke minst: Jeg vil gi konkrete tips til hvordan man kan komme seg videre og leve godt med frykten, som jo er en helt naturlig del av livet.
Kontakt meg gjerne for mer informasjon:
Veslemøy Solberg, mobil: 93002768 veslesol@nordicae.com

_DSC7391