Referanser og omtaler

«En av landets fremste visekunstnere.»

Med Gullmåne framstår hun (Veslemøy Solberg) sterkere og klarere enn noen gang som en av landets fremste visekunstnere. Kanskje er det like greit å fastslå at hun for tida rett og slett er den beste.
          Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Duoen Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik er fantastiske. Veslemøy er en topp visekunstner, og lager fabelaktige tekster. Hun har fått meget gode kritikker for alle sine utgivelser, og er en varm og nærværende scenepersonlighet.»
           Anne Grete Paulsen, Folkeakademiene

«Løvehjerte har blitt en CD å bli glad i. Både tekstene, som Veslemøy Solberg har skrevet, og musikken som er komponert av Sven Ohrvik, holder høye kvalitetsmål.»
          SK, Fredrikstad Blad

«Ved siden av det umiddelbart tiltalende ved musikken, spisses ørene gang på gang av Solbergs tekster, som denne gangen er usedvanlig kraftfulle.»
          Trond Erikson, Smaalenenes Avis

«En magisk kveld med to flotte musikere og formidlere.» (Om «Skål for livet!»)
        Merete Bratsberg Aae, kulturentrepenør


Her er noen få av bedriftene og organisasjonene som har benyttet seg av våre tjenester: Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund, Næringsforeningen i Drammensregionen, Aass Bryggeri, Toyota Norge, Gyldendal Norsk Forlag, Norsk Sentrumsforum, NHO Telemark, NRK, BI, Norges Handelshøyskole, Finansforbundet, Drammens Tidende, Marispelet, Litteraturhuset i Oslo, Hurtigruten, TV 2, Vestre Viken HF, Formuesforvaltning, Kirkens Bymisjon, Utdanningsforbundet, Drammens Teater, Aschehoug, Rotary, Bardøla Høyfjellshotell, Huseiernes Landsforbund, Folkeakademiene i Norge, Viser ved kanalen, Festspillene i Nord Norge, Kiwanis, Modum Bad, Buskerud Fylkeskommune, Kvinnovasjon Buskerud, Institusjonen Fritt Ord og Drammensbiblioteket.

DSC_0345